Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Επιθεώρηση και εργαστηριακή ικανότητα

Εργαστήριο

1. Έχει το οικιακό εργαστήριο, το εμπορικό εργαστήριο, το εργαστήριο γήρανσης και ένα πλήρες σύνολο υγιούς εργαστηρίου δοκιμής απόδοσης προϊόντων. Όλα τα είδη εξοπλισμού δοκιμής συστατικής απόδοσης, όπως το αλατισμένο κιβώτιο δοκιμής ψεκασμού, το πεδίο δοκιμών ελεγκτών θερμοκρασίας, και μια σχετικά υγιής ομάδα επιθεώρησης

 

2. Το κέντρο δοκιμής έχει διάφορα εργαστήρια που καλύπτουν τις απαιτήσεις του κράτους και της βιομηχανίας. Το κέντρο δοκιμής έχει τον εξοπλισμό δοκιμής απόδοσης που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις προϊόντα και των μερών οικογένειας, εμπορικής και διάβρωσης δοκιμής. Μπορεί να λάβει τα σταθερά και ακριβή στοιχεία δοκιμής και να μετρήσει τις παραμέτρους απόδοσης των προϊόντων. Το κέντρο δοκιμής έχει διάφορους μηχανικούς δοκιμής με πολλά έτη εμπειρίας βιομηχανίας, τα οποία μπορούν να συναντήσουν τη δυνατότητα δοκιμής και τα μέσα δοκιμής των διαφορετικών τύπων προϊόντων, όπως τα οικιακά ψυγεία, οι ψυκτήρες, τα εμπορικά γραφεία επίδειξης, τα γραφεία κουρτινών αέρα, ο επιτόπιος αναμίκτης, το μαγείρεμα Kanto, κ.λπ. Το κέντρο δοκιμής έχει επίσης μια μονάδα μετατροπής συχνότητας που μπορεί να εξετάσει το μακρινό γραφείο επίδειξης και ένα ψυγείο νερού που μπορούν να παρέχουν το σταθερό νερό θερμοκρασίας. Μπορεί όχι μόνο να εξετάσει το ποσοστό αφαίρεσης θερμότητας του μακρινού γραφείου επίδειξης, αλλά και να ελέγξει την πίεση συστημάτων του προϊόντος ανά πάσα στιγμή.

 

Δοκιμή, εργαστηριακή ικανότητα - οικογένεια/εμπορικό εργαστήριο τύπων

Εργαστήριο

 

1. Το εγχώριο εργαστήριο χρησιμοποιείται για να εξετάσει την απόδοση των διάφορων ψυγείων, των ψυκτήρων, των μικρών γραφείων επίδειξης και άλλων προϊόντων. Συγχρόνως, μιμηθείτε τη δυνατότητα του προϊόντος που τρέχει υπό τις διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, που εξετάζει την περιεκτική απόδοση όλων των πτυχών του προϊόντος και που την βελτιώνει. Ο εξοπλισμός δοκιμής περιλαμβάνει: η περιβαλλοντικές θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχουν τη συσκευή, τη συσκευή αποκτήσεων θερμοκρασίας, τον ηλεκτρικό συλλέκτη παραμέτρου, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής συχνότητας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ. Η ικανότητα δοκιμής περιλαμβάνει κυρίως: δοκιμή θερμοκρασίας αποθήκευσης, δοκιμή ποσοστού ψύξης, δοκιμή κατανάλωσης ισχύος, δοκιμή αποκατάστασης θερμοκρασίας φορτίων, παγώνοντας δοκιμή ικανότητας, δοκιμή συμπύκνωσης, δοκιμή ξεπαγώματος και τήξης αγωγών.

 

2. Το εμπορικό εργαστήριο χρησιμοποιείται για να εξετάσει τον εξοπλισμό ψύξης με ειδικής χρήσης όπως η μηχανή μίξης, η μηχανή ποτών, ο κατασκευαστής πάγου και ο εξοπλισμός θέρμανσης όπως Kanto που μαγειρεύει και που βράζει τη μηχανή στον ατμό, και επίσης για να εξετάσει την απόδοση των διάφορων γραφείων επίδειξης, των γραφείων ποτών, των γραφείων κουρτινών αέρα και άλλων εμπορικών προϊόντων ψύξης. Ο εξοπλισμός ανίχνευσης περιλαμβάνει: η περιβαλλοντικές θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχουν τη συσκευή, τη συσκευή αποκτήσεων θερμοκρασίας, τον ηλεκτρικό συλλέκτη παραμέτρου, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής συχνότητας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τη συσκευή αποκτήσεων πίεσης, τη σταθερή συσκευή νερού θερμοκρασίας, κ.λπ. Η ικανότητα δοκιμής περιλαμβάνει κυρίως: δοκιμή κατασκευής πάγου λειτουργίας, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας ικανότητας κατασκευής πάγου, δοκιμής κατανάλωσης ισχύος, δοκιμής συμπύκνωσης.

 

Επιθεώρηση, εργαστηριακή ικανότητα - εργαστήριο ψεκασμού γήρανσης αλατισμένο

Εργαστήριο

1. Το εργαστήριο χρησιμοποιείται για να εξετάσει την αντίσταση διάβρωσης των διάφορων πλαστικών, των μετάλλων, των πινάκων κυκλωμάτων και άλλων υλικών, οι οποίοι μπορούν να μιμηθούν τον επιταχυνόμενο βαθμό γήρανσης μερών στο φυσικό περιβάλλον.

 

2. Εκτελεστικά πρότυπα

 

Μέθοδος δοκιμής ΜΒ/Τ 14522 για την τεχνητή διάβρωση των πλαστικών, των επιστρωμάτων και λαστιχένια υλικό για το μηχανικό φθορισμού υπεριώδη λαμπτήρα προϊόντων

 

Δοκιμή διάβρωσης ΜΒ/Τ 10125 στην τεχνητή δοκιμή ψεκασμού ατμόσφαιρας αλατισμένη

 

ΜΒ/Τ 2423,17 περιβαλλοντική δοκιμή των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων

 

3. Το εργαστήριο έχει τον εξοπλισμό δοκιμής: Επιταχυνόμενος ελεγκτής γήρανσης QUV ο υπεριώδης ακτίνα, η fqy αλατισμένη αίθουσα δοκιμής διάβρωσης ψεκασμού, ο υψηλής θερμοκρασίας φούρνος και άλλοι όργανα και εξοπλισμός, η δυνατότητα δοκιμής περιλαμβάνουν κυρίως: η ουδέτερη αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, οξικό οξύ επιτάχυνε την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού οξικού οξέος χαλκού επιταχυνόμενη αλατισμένη και τη δοκιμή καιρικής αντίστασης.

 

 

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:质量管理体系认证证书

  Αριθμός:00121Q31352R0M/3400

  Ημερομηνία Έκδοσης:2021-02-04

  Ημερομηνία λήξης:2024-02-03

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Refrigerator/chest freezer/Commercial Electric Heating Equipment for food and Other cooling

  Που εκδίδονται από:中国质量认证中心

 • Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:环境管理体系认证证书

  Αριθμός:00121E30582R0M/3400

  Ημερομηνία Έκδοσης:2021-02-04

  Ημερομηνία λήξης:2024-02-03

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Refrigerator/chest freezer/Commercial Electric Heating Equipment for food and Other cooling

  Που εκδίδονται από:中国质量认证中心

 • Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:职业健康安全管理体系认证证书

  Αριθμός:00121S30611R0M/3400

  Ημερομηνία Έκδοσης:2021-02-20

  Ημερομηνία λήξης:2024-02-19

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Refrigerator/chest freezer/Commercial Electric Heating Equipment for food and Other cooling

  Που εκδίδονται από:中国质量认证中心

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Apple

Τηλ.:: 18756038663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)