Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Freser
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~1000
Ετήσιες πωλήσεις : 500-5000
Ιδρύθηκε Έτος : 1990
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Εισαγωγή

Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Το Anhui Fushen, που ιδρύεται το 2019, είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της Σαγκάη Fushen, με μια συνολική έκταση 240 MU. Έχουμε περισσότερα από 100 είδη προϊόντων, όπως η σειρά κατασκευαστών πάγου, η σειρά μηχανών μίξης, η σειρά μηχανών ποτών, η κατεψυγμένη σειρά ψυκτήρων, που εξυπηρετούν τον εξοπλισμό, τον εξοπλισμό υπεραγορών, τη μηχανή πώλησης, τον εμπορικό φούρνο μικροκυμάτων, το ιατρικό εξοπλισμό, τον εξοπλισμό καθαρισμού νερού, τα μέρη ψύξης, κ.λπ., οι οποίοι μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τις μιας στάσης λύσεις.

 

Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: κατασκευαστής πάγου, γραφείο ποτών, μηχανή μίξης ποτών, εμπορικό γραφείο επίδειξης, ατμόπλοιο, να βράσει Kanto και άλλος εξοπλισμός ψύξης και θέρμανσης, θερμοκρασία ενεργειακού consumpstorage, ικανότητα κατασκευής πάγου και άλλη ικανότητα επιθεώρησης τύπων, ολόκληρη η διαδικασία των econditions. Στο presentwe έχει σχεδόν 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, πρότυπο χρήσης περισσότερο από 60 και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, συμμετέχουν στο formulatin και την αναθεώρηση δύο εθνικών/βιομηχανικών προτύπων. Το κέντρο Ε&Α είναι η δύναμη πυρήνων του της νέας ανάπτυξης προϊόντος της επιχείρησης newtechnology και, που πετά την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης και που εξασφαλίζει τη mpany μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

 

Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Το Anhui Fushen έχει συλλέξει τα παγκόσμια τοπ επαγγελματικά και τεχνικά ταλέντα, και έχει τα υψηλής ποιότητας διεθνή ταλέντα. Από τη ανάπτυξη λογισμικού στο σχέδιο υλικού, εξεταστικές συστημάτων, τεχνικές υπηρεσίες από το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό. Με την υψηλή - τον Οκτώβριο του 2020 προσόντων ποιοτικής επιχείρησης – άδεια παραγωγής του ηλεκτρικού το Δεκέμβριο του 2020 εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων θέρμανσης – εθνικό υποχρεωτικό τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποίησης προϊόντων Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας Κίνα – τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2015 – Iso14001: τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης του 2015 περιβαλλοντικό – Iso45001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγιεινής της εργασίας του 2018.

 

Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Το Anhui Fushen στηρίζεται στην απόδοση και την καλή φήμη των προϊόντων του. Κάθε χρόνο, τα προϊόντα του καλούνται για να συμμετέχουν στις δραστηριότητες ποιοτικής έκθεσης βιομηχανίας για να πραγματοποιήσουν τις διαφοροποιημένες ανταλλαγές προϊόντων και όλα τα είδη υψηλής ποιότητας συνεργασίας.

 

Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Apple

Τηλ.:: 18756038663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)