Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: κατασκευαστής πάγου, γραφείο ποτών, μηχανή μίξης ποτών, εμπορικό γραφείο επίδειξης, ατμόπλοιο, να βράσει Kanto και άλλος εξοπλισμός ψύξης και θέρμανσης, θερμοκρασία ενεργειακού consumpstorage, ικανότητα κατασκευής πάγου και άλλη ικανότητα επιθεώρησης τύπων, ολόκληρη η διαδικασία των econditions. Στο presentwe έχει σχεδόν 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, πρότυπο χρήσης περισσότερο από 60 και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, συμμετέχουν στο formulatin και την αναθεώρηση δύο εθνικών/βιομηχανικών προτύπων. Το κέντρο Ε&Α είναι η δύναμη πυρήνων του της νέας ανάπτυξης προϊόντος της επιχείρησης newtechnology και, που πετά την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης και που εξασφαλίζει τη mpany μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Το Anhui Fushen είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες επιχειρήσεις με τους άριστους όρους παραγωγής. Με μια μηνιαία ικανότητα παραγωγής 10000 συνόλων, όλες οι μηχανές είναι καλής ποιότητας και ανταποκρίνονται στα πρότυπα εξαγωγής.

   

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  Το Anhui Fushen έχει συλλέξει τα παγκόσμια τοπ επαγγελματικά και τεχνικά ταλέντα, και έχει τα υψηλής ποιότητας διεθνή ταλέντα. Από τη ανάπτυξη λογισμικού στο σχέδιο υλικού, εξεταστικές συστημάτων, τεχνικές υπηρεσίες από το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό. Με την υψηλή - τον Οκτώβριο του 2020 προσόντων ποιοτικής επιχείρησης – άδεια παραγωγής του ηλεκτρικού το Δεκέμβριο του 2020 εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων θέρμανσης – εθνικό υποχρεωτικό τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποίησης προϊόντων Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας Κίνα – τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2015 – Iso14001: τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης του 2015 περιβαλλοντικό – Iso45001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγιεινής της εργασίας του 2018.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Apple

Τηλ.:: 18756038663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)